så mycket fast så lite

Har varit ledig igår och idag och det känns både som jag varit effektiv men ändå gjort så lite. Igår hade jag kvalitetstid med fisen. Alltid lika trevligt. Hann även med att kontakta min bank angående alla konstigheter som inträffar då jag får nya kort och massa skit. Idag var det inplanerat en fika med en gammal vän närmare bestämt Martin. Tog oss lite mat och kaffe på ett fik och pratade om livet. Efter det var det hem för att laga mat då Andreas skulle hit. Vi åt gott, kollade film och tryckte i oss popcorn. Imorgon ska jag in till stan innan jobbet för att min kusin fyller år i helgen och ska firas på fredag då måste ju presenter inhandlas och som minsting i släkten är man väl till för att bli bortskämd. Han önskar sig tydligen ninjalego. Riktigt roligt att få köpa julklapp och födelsedagspresent till honom...alltid lego...... Han kör iaf en förändring varje gång, senast var det Star Wars lego nu är det ninja.
Efter det blir det ett litet pass jobb sedan svänga förbi Andreas och ta hem hans dator över helgen då han ska åka till Holland.


skrivet igår men blev tydligen inte postat. och ingen bild får jag upp heller

Hard work work

En dag bestående av endast jobb. Klev upp halv tio. Åka iväg till första jobbet vid kvart över tio, sluta vid 15, börja andra jobbet 15.00 (eller ja, så fort möjligt)! Tycker jag var värd en godisbit efter att ha sprungit runt hela dan.
Om någon från Max mot förmodan skulle läsa det här inlägget får jag säga ursäkta för att jag var vimsig idag, och för er som undrar vad jag höll på med? så har jag själv inte en aning heller. Men man har väl alla dagar då det inte är mycket som går som det ska.
Tur att vimsigheten ordnade upp sig när jag kom till Jenny, då var det full kareta till halv nio.

Mamma och jag har sedan dess endast sovit framför tv:n.

Ska imorgon träffa min käraste vän Elin för lite bio. Den tjejen får man aldrig nog av! Men innan dess ska jag jobba i sex timmar.

Älskar att jobba! Hur tufft och slitsamt, även om man har en vimsig/dålig dag. Så älskar jag att jobba. Tyck att jag är sjuk i huvudet men I LOVE IT!
Kan till stor del vara för att jag har såna fina arbetskamrater.

Fick förresten ett sms från min syster, som spenderar en månad på Bali, om att de precis hade flyttat sig från Dream Beach till Gili trawangan. Mamma och jag nyfikna som vi är googlade upp att och fick fram dessa bilder. Något som vi (inte) ångrar såhär i efterhand. Nej vi tycker det är helt okej att det var snö när vi vaknade upp för en vecka sedan(!!!!!!)






älsklingshunden


saknar min fina hund ordentligt mycket


25 Mars

Firade i onsdags Alex från jobbet. Blev bjudna på väldigt fin mat och for sedan vidare till Harrys!
Igår startade dagen med lite jobb för att sedan sitta kvar och dricka kaffe på jobbet i typ 4-5 timmar... Som tur är så kändes det värt det. För det kändes endast som en timme, då jag och Felicia alltid lyckas babbla bort tiden med allt mellan himmel och jord. Men jag gillar mitt jobb och mina arbetskamrater så tycker absolut inte det var någon waste of time. Hade jag varit hemma hade jag säkerligen ändå inte utfört något vettigt.

Startade denna morgonen med en löprunda varvat med powerwalk. En varm dusch på det  och klockan är bara tolv. Har aldrig någonsin varit en morgonmänniska, men har börjat vakna riktigt tidigt nu för tiden, vilket är riktigt skönt då man faktiskt hinner göra något om dagarna, även då man inte har något vettigt att göra.


Nu såhär i början på våren kan man ju inte annat än längta till sommaren. Vara i stugan med kusinen och fika varvat med fotboll hela dagarna.


22 Mars

Första natten på länge då jag verkligen kunde sova. Vaknade endast en gång vid kvart över fyra men annars var det sömn fram till kvart över åtta. Kanske börjar få pli på den där sömnlösheten. Gjorde inget vettigt mer än att kolla över mina fakturor och ringa bank under förmiddagen. Ringde upp fisen för att få henne att gå och äta sallad med mig. Blev en heldag med prat på jobbet och man kan inte mer än att värdesätta sådana stunder. Dock får den stora godispåsen från igår innebära en lång runda i det soliga men blåsiga vädret nu. I med hörlurarna och skorna på!


And So It Begins

Började dagen med att inhandla ett par nya löparskor. Försäljaren smörade och pratade om vad som var bra för mina skröppliga gamla mormorsknän och jag kom hem med ett par alldeles för dyra skor. Nu får jag slita dem med hälsan.
Skulle ha satt sprätt på plånboken i lördags då jag och elin bestämt oss för att ha slut på konton när vi var färdiga. Men som vanligt hittar jag ingenting när jag väl bestämt, annars hittar man ju alltid för mycket?! Så blev endast en liten klänning och ett par byxor av silkesslag. Nu måste jag skriva och börja bocka av en lista för vad som behövs inhandlas innan sommaren kommer, tur att lönen från Jenny Nyström kommer i slutet av veckan.

Saker som bör vara inhandlat när solstrålarna tar fart
Jeans
Jeansshorts
vanliga shorts
bikini
klänning till fasters bröllop
cocktailklänning
converse
klackar
skinnjacka
gymkort?
och säkerligen ett hundratal till saker

en kattunge är jag ute efter också. Camilla fick ju sin för några år sen så nu måste det vara min tur.


Det känns faktiskt inte heller bra

Hade för flertal år sedan både en och två bloggar. Var varken särksilt uppdaterande eller roliga. Om ni nu råkar komma in på den här sidan får ni se det som att det här mer är en sida för mig själv, då jag känner att jag behöver skriva ner saker och ting för att komma ihåg dem, då mitt minne sviker allt för ofta. Ta inte daggen (dagbok+blogg) alltför seriöst, det skulle inte kompa bra med min personlighet. Det känns inte heller bra att jag känner att jag måste ha en sån här då jag inte tycker om att folk vet vad jag gör om dagarna. Men här har ni mig ändå.

Föredrar att lägga in en bild på min kusin istället för mig själv


RSS 2.0