28 april

Hade en urmysig kväll igår. Först hemma hos Prahl&Lindelöf och sedan vidare på krögers. Riktigt trevligt mer sådant. Vandrade sedan vägen hem till Andersson med en Bea som gick som en kråka på grund utav magvärk. Stackarn, men roligt för oss andra som gick bredvid.
Har haft morfar här idag, mysgubbe. NU ska jag och mami iväg och shoppa lite eller iaf kolla, men det brukar ju gå sådär när vi säger att vi endast ska kolla. Förhoppningsvis hitta skor till fasters bröllop i såfall. Vi ska även träffa prästen idag och gå igenom allt så jag och anton vet vart vi ska ta vägen när vi går där.


Hade inga bra bilder på min faster på denna datorn, men bättre denna än ingen :)


we are family


Kan nog påstå att jag har världens bästa familj!

27 april

Mycket nytt som hänt, men fortfarande samma gamla Kalmar. Härligt väder är det och jag har lyckats bränna mig mer än jag blivit brun, ovärt. Har mestadels jobbat både här och där. Tagit med min lillkusin på bio. Haft fin tid med syster och massa mer. Nu längtar jag tills Elin kommer hem eftersom vi har ett par planer som jag hoppas vi kommer utföra snarast möjligen.
Är i övrigt riktigt trött på denna stad och känner att jag skulle behöva en paus härifrån.

Kommit på att man kanske ska göra ett litet litet inlägg varje dag istället för att med två veckors mellanrum komma ihåg vad man gjort under tiden? Det var ju trots allt vad denna sida skulle vara till för...



Bild ifrån Montenegro/Kroatien. Känns sjukt att det var fem år sen man var där


14 april

det är faktiskt riktigt tråkigt att skriva inlägg om man inte får in en bild, vilket inte verkar fungera här för mig?! Men iaf sen senast har jag arbetat både här och var, varit hos morbror och bytt däck typ..........................

Igår for jag till min vapendragare felicia med lyxshake i ena handen och mat i den andra. Eftersom jag gillar att bli överraskad gillar jag även att överraska folk. Och felicia + lyxshake är den perfekta kombon så visste jag att hon skulle bli glad. Kanske måste påpeka att jag hade gått fem kilometer innan jag drog i mig en halv shake, resten tog fillan. Och sen gick jag även de fem kilometrarna hem!!! Sen for vi på kalas för "brodern" som fyllde 21, god mat och efterätt sen somnade jag soffan.
Idag ska jag försöka hitta mig ett par klackar som måste vara minst 11 cm till bröllopet för att klänningen inte ska släpa i backen.

Kul....

4 april

Har bara jobbat sedan senast och har inte kännt någon mening med att skriva det varje dag här. Fredagens kalas blev en lyckad tillställning. En treåring (okej nej inte vilken treåring som helst utan världen sötaste, gulligaste, förståndigaste treåring) vid namn Elvira som brukar vara hemma hos min faster vid tillställningar kollade på mig och sa: du! jag elka dig! när jag stod i dörren och skulle gå. Då blir man väl ändå glad i hela kroppen.

Har spenderat hela denna vårdagen med min fina Jessica. En riktigt mysig heldag som innehöll allt den borde.

För att även visa lite känslor så måste jag säga: Att må dåligt är skittråkigt... men att se andra fara illa är nog farao det värsta som finns!


RSS 2.0